top of page

Zomertennis

Ontdek de zomertennis

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: de zomerse tennispret in onze club! Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon af en toe een balletje slaat voor de gezelligheid, onze club biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zomer vol tennisplezier.

Wist je dat we maar liefst vier prachtige gravelterreinen hebben? Gravel staat bekend om zijn comfortabele speeloppervlak en de manier waarop het je beweging op de baan verbetert. Dit zorgt voor de perfecte omstandigheden om je vaardigheden te verbeteren, of je nu je forehand wilt perfectioneren of je dubbelgame naar een hoger niveau wilt tillen.


Maar tennis bij onze club gaat niet alleen om de geweldige speelterreinen. Het gaat ook om de geweldige sfeer in Pollare. Hier voel je je meteen thuis, omringd door medetennissers die net zo gepassioneerd zijn als jij. De glimlachende gezichten, het geluid van vrolijke gesprekken en het enthousiasme dat in de lucht hangt, maken van onze club de plek bij uitstek om je zomerse tennisavonturen te beleven.


En laten we de kers op de taart niet vergeten: onze gezellige cafetaria. Na een intensieve set of een enerverende wedstrijd kun je hier neerstrijken en genieten van een verfrissend drankje, een smakelijke maaltijd of gewoon een praatje met je medespelers. De cafetaria is de ideale plek om je ervaringen van de dag te delen en nieuwe tennisvriendschappen te sluiten.


Maar dat is nog niet alles! Onze club organiseert jaarlijks twee geweldige toernooien om je zomertenniservaring nog specialer te maken. Aan het begin van de zomer, in de eerste week van juli, organiseren we ons enkeltoernooi. Dit is jouw kans om je enkelspelvaardigheden te laten zien en misschien wel de titel van clubkampioen te veroveren.


En voor degenen die van dubbelspel houden, hebben we goed nieuws! Aan het einde van de zomer, begin september, organiseren we ons dubbeltoernooi. Vorm een team met een vriend of een nieuwe tennispartner en maak je klaar voor enkele opwindende dubbelwedstrijden. De dubbeltoernooien zijn altijd een geweldige afsluiter van het tennisseizoen en een kans om je samenwerking en teamwork te testen.


Kortom, de zomertennis bij onze club belooft weer een geweldig seizoen te worden, vol plezier, sportiviteit en vriendschap. Dus trek je tennisschoenen aan, haal je racket tevoorschijn en kom naar onze club om deze zomer te genieten van alles wat tennis te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om je op de baan te zien en samen een onvergetelijke zomer vol tennisplezier te beleven!

Gallerij

Hieronder vind je wat foto's van de tennis in de zomer:

bottom of page