top of page

Indoor Padel

NIEUW! Ontdek indoor padel

We zijn verheugd om de lancering van onze splinternieuwe indoor padel terreinen aan te kondigen! Vanaf 9 oktober is iedereen van harte welkom om vrij te reserveren en te genieten van een ongeëvenaarde padelervaring, ongeacht het weer.


Onze indoor terreinen bieden het ultieme voordeel van weerbestendigheid. Geen zorgen meer over regen, wind of sneeuw die je spel kunnen verstoren. Je kunt het hele jaar door genieten van spannende padelwedstrijden en plezier hebben met vrienden en familie, zonder enige onderbreking.


Wat betreft de verlichting, hebben we geïnvesteerd in de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat je geen enkele bal mist. Of je nu overdag speelt of 's avonds, onze moderne verlichting zorgt voor de perfecte helderheid op het veld, waardoor je jouw vaardigheden kunt aanscherpen en het spel naar een hoger niveau kunt tillen.


Na een intensieve wedstrijd of een leuke oefensessie kun je nog steeds ontspannen en genieten in ons gezellige cafetaria. Hier kun je terecht voor heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, terwijl je met medespelers kunt napraten over je padelavonturen.


Mis deze kans niet om onze nieuwe indoor padel terreinen te ervaren. Reserveer vanaf 9 oktober en laat het hele jaar door je padelvaardigheden schitteren, ongeacht de weersomstandigheden. We hopen je binnenkort te verwelkomen op onze terreinen voor een geweldige tijd vol plezier en sportiviteit!

Reservaties zijn geopend

Reserveren kan je doen via Tennisvlaanderen: Reserveer nu!

Gallerij

Onze gloednieuwe padelterreinen zijn klaar voor actie, check it out!

bottom of page