top of page

Wintertennis

Ontdek de wintertennis

Bij onze tennisclub maken we de wintermaanden net zo leuk en actief als de zomer! Terwijl de temperaturen dalen en de dagen korter worden, bieden we onze leden de kans om het hele jaar door van deze geweldige sport te genieten.


Vanaf begin oktober tot eind april wordt ons tenniscomplex getransformeerd door een enorme winterballon die onze 3 gravelterreinen beschermt tegen de grillen van het koude weer. Hierdoor kunnen onze leden het hele jaar door genieten van tennis, ongeacht de weersomstandigheden.

Voor degenen die hun spel willen verbeteren, bieden we een uitgebreide reeks van 20 tennislessen aan, verzorgd door ervaren instructeurs van onze tennisschool. Deze lessen zijn een geweldige manier om je techniek te verfijnen en je vaardigheden te ontwikkelen.


Maar we begrijpen ook dat sommige leden liever flexibel willen blijven. Daarom bieden we de optie om een kaart te kopen voor losse lesuren van 5 of 10 lessen, zodat je kunt trainen op je eigen tempo en schema.


En voor degenen die gewoon willen genieten van een ontspannen potje tennis, zijn er vaste tijden waarop de banen gereserveerd kunnen worden voor vrij spelen. Je kunt altijd navraag doen bij Isabel en Gunther voor beschikbare tijden tijdens de daluren.


Bij onze tennisclub is wintertennis veel meer dan alleen een sport; het is een gemeenschap, een kans om te groeien en plezier te hebben, ongeacht het seizoen. We nodigen al onze leden uit om deel te nemen aan onze wintertennisactiviteiten en te genieten van de warmte en gezelligheid die onze club te bieden heeft, zelfs op de koudste dagen van het jaar.

Gallerij

Hieronder vind je wat foto's van de tennis in de winter:

bottom of page