top of page
Tennisballen op een gravel tennisterrein
Image by Omar Prestwich

Padel Pollare

Reservaties geopend

Multisport & Cafetaria
Kristoffelsport

Beleef jouw en verschillende andere sporten in Pollare op één locatie! Geniet daarna van een hapje en drankje in het cafetaria bij Isabel en Gunther.

Over de club

Kristoffelsport is een all-in-one sportclub uitgebaad, met veel passie, door Gunther en Isabel, Bo en Robrecht (en onze vele leden en vrijwilligers). We streven ernaar om een warme en familiaire omgeving te creëren voor onze leden en bieden verschillende sporten aan, zoals dansen, tennis en padel. Ons doel is om iedereen de kans te geven zijn of haar fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen in een leuke en vriendelijke sfeer.

We hebben een passie voor sport en we doen er alles aan om onze leden een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of je nu op zoek bent naar een plek om je vaardigheden te oefenen of gewoon om plezier te maken, we hebben voor ieder wat wils.

Een vinger raakt een tennisbal aan bovenop een net met gravelterrein in de achtergrond

Tennis

Tennisclub St. Christoffel is dé perfecte plek om te beginnen met tennis en een leuke en sociale manier van tennissen te ervaren. Met meer dan 250 actieve leden, beschikken we over 4 buiten gravelterreinen in de zomer en 3 terreinen overdekt met een opblaasbare ballon in de winter, zodat we voor iedereen iets te bieden hebben. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit, wat bijdraagt aan een gezellige en familiaire sfeer. Met maar liefst 20 competitieve interclubteams kun je je tennisvaardigheden ontwikkelen en ze op de proef stellen.

Of je nu een absolute beginner bent die nog nooit een racket heeft vastgehouden of een ervaren speler bent die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, bij Tennisclub St. Christoffel vind je de ondersteuning en uitdaging die je zoekt. Onze professionele trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren, ongeacht je niveau.

Onze levendige tennisgemeenschap biedt ook tal van sociale evenementen en activiteiten, zowel binnen als buiten de baan. We organiseren regelmatig clubtoernooien, gezellige borrels, BBQ's en andere leuke bijeenkomsten waar je nieuwe tennispartners kunt ontmoeten en vriendschappen kunt sluiten die verder gaan dan de tennisbaan.

Padelbal raakt een net met blauwe padelterrein in de achtergrond

Padel

Welkom bij onze gloednieuwe padelervaring! We zijn verheugd om u kennis te laten maken met onze drie splinternieuwe padelterreinen, gelegen in de gezellige omgeving van ons cafetaria. Wat deze terreinen zo speciaal maakt, is dat ze zich bevinden in een overdekte zaal, waardoor u het hele jaar door, in alle weersomstandigheden, van dit fantastische spel kunt genieten. Het beste van alles? Deze terreinen zijn onafhankelijk bereikbaar via een unieke toegangscode, wat betekent dat u 24 uur per dag, zeven dagen per week, toegang hebt tot padelplezier wanneer het u uitkomt. Klaar om uw padelvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Laten we samen een geweldige tijd beleven op onze nieuwe terreinen!

Foto van alle lesgevers bij dansschool Vandaky

1-2-3-Vandakyyy!

Welkom bij Dansschool Vandaky! Al meer dan 20 jaar zijn wij een vaste waarde in Pollare. Bij ons staat dansen met plezier steevast op de eerste plaats. En ja, dat mag je letterlijk nemen ;) 

 

Met ons goedlachs lesgeversteam zorgen we voor drie leuke dansen per jaar per groep, met op het einde van het dansjaar een spetterend optreden in CC De Plomblom! Onze lesgevers zorgen voor een aangename en vrolijke sfeer tijdens de lessen en proberen altijd het beste van ieder kind naar boven te halen, zodat de volledige groep kan stralen tijdens de optredens! 

 

Door het aanbieden van gratis proeflessen bij aanvang van het nieuwe dansjaar, willen we dansers die nog niet zijn ingeschreven de kans geven om eens te proeven van zo een dansles in onze dansschool. Of je nu een ervaren danser bent of je jouw eerste stappen zet in een danszaal, iedereen is welkom in onze dansschool!

 

Wil je graag meer te weten komen over onze dansschool? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op onze website: https://vandaky.be/

Cafetaria-Banner

Cafetaria

We verwelkomen u graag in onze cafetaria met ruim terras. Genieten in een aangenaam kader met een uitgebreid drankenaanbod, kleine snacks en huisgemaakte spaghetti..

Vanuit de cafetaria kan je verschillende sporten bekijken en vanop het terras heb je zicht op alle tennisterreinen.

We zijn zeven dagen op zeven open, van maandag tot en met vrijdag vanaf 14u en op zaterdag en zondag vanaf 10u.

Gezelligheid, kwaliteit en een gedreven en enthousiast team zijn onze troeven. Op zondag verwennen we onze klanten tijdens het aperitief met lekkere hapjes.

Kortom, the place to be in het prachtige dorpje Pollare.

Onze partners

Tennisschool Pollare
Dansschool Vandaky
Talland Insurance
Erima - Sportswear since 1900
bottom of page